با توجه به استانداردهای ملی ایران و همچنین دستورالعمل صدور تاییدیه ایمنی آسانسور به شماره مدرک ۱۳1/۱۳/د و با توجه به اهمیت نظارت بر آسانسورهای منصوبه در اماکن عمومی و در راستای مواد ۳، ۶ و ۱۹ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد ایران و دستور سازمان ملی استاندارد ایران، در این راستا گشت مشترک با حضور نماینده معاونت پیشگیری از وقوع جرم و حقوق عامه دادسرای کرمانشاه و سرپرست اتحادیه آسانسور استان، به صورت همزمان با سراسر کشور برگزار شد و نواقص و اشکالات آسانسورهای بازدید شده به مالک و کارفرما اعلام گردید.
نسرین ذوالنوریان معاون استاندارد سازی و آموزش اداره کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: این گشت بازرسی با توجه به استانداردهای ملی ایران بهشمارههای ۱-۶۳۰۳ برای آسانسورهای برقی و ۲-۶۳۰۳ برای آسانسورهای هیدرولیکی و همچنین دستورالعمل صدور تاییدیه ایمنی آسانسور با توجه به اهمیت ضرورت نظارت بر آسانسورهای منصوبه خصوصاً در اماکن عمومی و مراکز خدماتی، درمانی صورت گرفت.
ذوالنوریان افزود: دو نوع استاندارد برای آسانسور وجود دارد که مالکان هر ساختمان باید نسبت به اخذ آنها اقدام کنند، مورد اول استاندارد ملی نام دارد و مورد دوم استاندارد ادواری است. هنگامی که مالکان ساختمان برای اخذ مجوز پایان کار اقدام میکنند، لازم است به دنبال کسب گواهی استاندارد اولیه نیز باشند.
وی اظهار داشت: پس از کسب استاندارد اولیه لازم است که آسانسور ساختمان به صورت سالیانه مورد بررسی قرار گرفته و گواهی استاندارد ادواری ساختمان را دریافت کنند.
معاون استاندارد سازی و آموزش استاندارد استان کرمانشاه افزود: همچنین لازم است مالکان ساختمان، به صورت سالانه برای اخذ گواهی استاندارد ادواری ساختمان اقدام کنند چراکه در صورت بروز هرگونه حادثه، تمامی هزینهها برعهده صاحبان ساختمان خواهد بود و حتی شرکتهای بیمه هم مسئولیتی نداشته و وظیفهای در قبال پرداخت هزینه جبران آسیبها ندارند. ذوالنوریان در ادامه بیان کرد: این بازرسیها باعث افزایش کارایی، ایمنی و آموزش همگانی در هنگام مواجهه با حوادث مربوطه می شود.